Pull&Bear Ljusblå mom jeans med stretch och smal passform zkisfu1499-Damkläder

Stradivarius Trenchcoat - svart Vackra billiga damkläder

Stradivarius Tygbyxor - dark lila Vackra billiga damkläder

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Strellson 11 Conroe D 10004692 Byxor

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Studio Klänning - Röd - Dam

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

STUDIO ID HANNA PENCIL SKIRT - Pennkjol - dark brun Vackra billiga damkläder

Stylein Byxor Shubert Trousers - Grön - Dam

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Stylein Tröja Elita Sweater - Vit - Dam

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Pull&Bear Ljusblå mom jeans med stretch och smal passform

Superdry Beach volley Svarta badshorts med logga

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Superdry Svarta träningsbyxor med tricot sidorand

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Superdry ANITA TEE - T-shirt med print - mottled grå Vackra billiga damkläder

Superdry BLAIR CREW - Sweatshirt - rosa Vackra billiga damkläder

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Topshop SLINKY BOOBTUBE MIDI - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläder
Pennor
Superdry CONTAK - Dunjacka - blå Vackra billiga damkläder
torsdag 02 maj 2019
Vero Moda Tygbyxor - peat Vackra billiga damkläder

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Opus FLUX STRIPE - blås - true röd Vackra billiga damkläder

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Pull&Bear Ljusblå mom jeans med stretch och smal passform zkisfu1499-Damkläder

Superdry JANIS WIDE LEG - Tygbyxor - grön Vackra billiga damkläder

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.

Superdry Långärmad tröja - blå Vackra billiga damkläder
Selected HOMME Tröja shdShane - Svart - HerrSuperdry PREM GOODS LUXURY INFILL ENTRY HOOD ÖgrönlarStradivarius RUSTIKALEN STIL - Shorts - grå Vackra billiga damkläder