Skeppshult Stekpanna Rak Kant Med Stålhandtag Dia 20 cm Gjutjärn zkqgcs1508-Hem & Inredning

Kyocera Mandolin med Keramiskt Blad Röd - köksrödskap

Guzzini Feeling Bestickset 24 delar Blå - Besteick

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Dr Oetker Äppelurkärnare 22 cm - köksrödskap

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Bloomingville Uppläggningsfat D 30 cm Akacia - fat & serveringsskålar

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Skeppshult Kryddskål Med Stöt Dia 11 cm Gjutjärn - köksrödskap

Exxent Kylplatta 26x16 cm silver Övriga varumärken (silver)

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Eva Solo HeatUp Terassvärmare (svart) - grilltillbehör

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Skeppshult Stekpanna Rak Kant Med Stålhandtag Dia 20 cm Gjutjärn

Gjutformar 6+8+10 cm Stjärna 1 st - bakformar

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

AGA Biogon C Kolsyrepatron 425 g (silver) - kolsyremaskiner

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Modern House Basis Tubpress Stål - övriga kökstillbehör

Disktrasa Non-Woven Blå 25 st Nilfisk - putsmaterial

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Tipitält Grå vit Form Living - barnmöbler
Pennor
PotteryJo Daisy Skål 35 cl Dusty blå - tallrikar & skålar
torsdag 02 maj 2019
Poster 123-monster Ejvor - barnrumsdekoration

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Fila WAIST BAG SLIM - Bältesväska - vit Väskor

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Skeppshult Stekpanna Rak Kant Med Stålhandtag Dia 20 cm Gjutjärn zkqgcs1508-Hem & Inredning

Kilner Konserveringsburk Med Bygellock Rund 1.0 L Klar

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.

Rice Melamin Skål Dia 15 cm Khaki (grønn) - tallrikar & skålar
Bloomingville Edda Toalettborste Stengods Diameter 11 cm Höjd 40 cm GråBlomsterbergs Måttkanna 60 cl Glas Klar (klar) - köksrödskapGastroMax Springform För Paj Dia 28 cm Svart Gastromax