FERRARA - Sport-bh - vit Vackra billiga damkläder Ellesse zcncbc2022-Fashion Kläder

Ellesse FERRARA - Sport-bh - vit Vackra billiga damkläder
Kaffe Naya Skirt MIN 20 pcs Kjolar
InWear Kguldna Swimsuit Badkläder

Kappa ELIN - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

Vi träffade Persefoni som delar sin bil ute i Solna och ställde några frågor:   Hur kommer det sig att du började bildela och varför gör du det? Jag beslutade mig för att börja bildela för att jag insåg att min bil står still största delen av tiden. Jag fortsatte att åka kommunalt till mitt […]

Pieszak Arlene cardigan Ögrönlar

Kari Traa EMMA TOP Ögrönlar

Som företag är det ibland vanskligt (och ofta inte så trovärdigt) att hävda att just våra tjänster/varor är mer skonsamma mot miljön än andra. Därför publicerar vi här en litteraturöversikt. Vi referar ofta till just insparad CO2. Det är baserat på en studier i den här litteraturförteckningen baserat framförallt på nyckeltal som visar på att […]

P2P bildelning
Kari Traa SILJA TIGHTS Leggings & tights

Karl Lagerfeld KARL LAGERFELD V Neck Logo Sweatshirt Ögrönlar

Vi har träffat Joel Bladh som delar sin Mitsubishi Outlander söder om Stockholm. Joel har också under sina pappaledigheter börjat en ny karriär som författare och föreläsare inom familje-ekonomi. Läs mer om Joels bok och hans övriga arbete här. Som aktiv delare på SnappCar har han bra erfarenhet och tips för dig som funderar på […]

Superdry PREMIUM GOODS RAGLAN HOOD Ögrönlar
WHY7 Jeans Skinny Fit - dark blå Vackra billiga damkläder

KIOMI Stickad tröja - sand Vackra billiga damkläder

Knowledge Cotton Apparel Cotton Cashmere Cardigan GOTS Ögrönlar

SnappCar har bedrivit så kallad peer to peer bildelning sedan 2012 i Sverige. Under hela denna resan har vi jobbat med If som försäkringspartner. Vi hette tidigare Flexidrive, och är fortfarande registerade som Flexidrive Sverige AB. SnappCar startades av två studenter 2012 och blev sedan del av Schibsted. Vi som jobbar på SnappCar (Li, Fredrik, […]

La Martina GARTH Ögrönlar
Even&Odd active Tights - svart Vackra billiga damkläder

Lagerfeld JACKET SIGN Ytterkläder

Beskattning av bildelning räknas in under inkomst av kapital i din deklaration. Det är samma inkomstslag som intäkter från uthyrning av stuga, husvagn eller båt. Generellt är skatten på inkomst av kapital 30%, dock finns det undantag och avdrag för olika typer av inkomster. Rent praktiskt så redovisar du själv dina intäkter för inkomst av […]

Panos Emporio HUMMINGBIRD GALATHEA Badkläder

Lauren Ralph Lauren Cotton Blend Midi Skirt Kjolar

Vi får ofta frågan om vi är en bilpool eller biluthyrning, och vad olika resor kostar. Svaret är, det varierar beroende på bil och användande. Till skillnad från andra bildelningsalternativ vill vi heller inte binda upp brukandet i månadsavtal. En stor del (ca. 70%) av de som hyr via SnappCar gör det en gång varannan […]

Starter ST WILL DEEP WISTERIA CRRT Ytterkläder

Lauren Ralph Lauren Plus Storlek Print Twill Shirtdress Klänningar

Efter en högtrycksperiod, även på bildelningsfronten går vi mot en lite långsammare period bildelningmässigt. Under just september så vet vi från tidigare år att antal delningar sjunker kraftigt, vilket innebär att det är väldigt lätt att få tag på bil, för dig som vill hyra! För bilägare har vi börjat erbjuda i inkomstgaranti för bilägare […]