- Sport-bh - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder BRA Puma zcyitt1730-Träningskläder

Puma BRA - Sport-bh - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Adidas Performance CORE 18 - T-shirt med print - svart vit Träningskläder
Benetton Sweatshirt - vit Herrkläder

Adidas Performance DAME DOLLA - Träningsshorts - scarle Herrkläder

Vi träffade Persefoni som delar sin bil ute i Solna och ställde några frågor:   Hur kommer det sig att du började bildela och varför gör du det? Jag beslutade mig för att börja bildela för att jag insåg att min bil står still största delen av tiden. Jag fortsatte att åka kommunalt till mitt […]

Napapijri Sgrön - Långärmad tröja - bright vit Herrkläder

Adidas Performance ESSENTIALS BASE - Piké - collegiate navy Herrkläder

Som företag är det ibland vanskligt (och ofta inte så trovärdigt) att hävda att just våra tjänster/varor är mer skonsamma mot miljön än andra. Därför publicerar vi här en litteraturöversikt. Vi referar ofta till just insparad CO2. Det är baserat på en studier i den här litteraturförteckningen baserat framförallt på nyckeltal som visar på att […]

P2P bildelning
Superdry Luvtröja - mottled dark grå Herrkläder
Dam T-shirt - Hangover loading...

Adidas Performance STADIUM - Träningsshorts - svart melange Bra att bära bekvämt Träningskläder

Adidas Performance TAN - T-shirt med print - clear mint Herrkläder

SnappCar har bedrivit så kallad peer to peer bildelning sedan 2012 i Sverige. Under hela denna resan har vi jobbat med If som försäkringspartner. Vi hette tidigare Flexidrive, och är fortfarande registerade som Flexidrive Sverige AB. SnappCar startades av två studenter 2012 och blev sedan del av Schibsted. Vi som jobbar på SnappCar (Li, Fredrik, […]

Adidas Performance TERREX ASCEND - Funktionströja - legend ink Herrkläder
Nike Performance DRY - Funktionströja - svart anthracite vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Adidas Performance Träningsshorts - legivy Träningskläder

Beskattning av bildelning räknas in under inkomst av kapital i din deklaration. Det är samma inkomstslag som intäkter från uthyrning av stuga, husvagn eller båt. Generellt är skatten på inkomst av kapital 30%, dock finns det undantag och avdrag för olika typer av inkomster. Rent praktiskt så redovisar du själv dina intäkter för inkomst av […]

Jordan DISTORTED SHOOTING - Funktionströja - university röd svart Träningskläder

Alpha Industries BASIC TEE SMALL LOGO - T-shirt - bas - navy Herrkläder

Vi får ofta frågan om vi är en bilpool eller biluthyrning, och vad olika resor kostar. Svaret är, det varierar beroende på bil och användande. Till skillnad från andra bildelningsalternativ vill vi heller inte binda upp brukandet i månadsavtal. En stor del (ca. 70%) av de som hyr via SnappCar gör det en gång varannan […]

Puma TEE - T-shirt med print - puma vit Herrkläder

Armani Exchange Shorts - svart Herrkläder

Efter en högtrycksperiod, även på bildelningsfronten går vi mot en lite långsammare period bildelningmässigt. Under just september så vet vi från tidigare år att antal delningar sjunker kraftigt, vilket innebär att det är väldigt lätt att få tag på bil, för dig som vill hyra! För bilägare har vi börjat erbjuda i inkomstgaranti för bilägare […]