Exxent Kastrull 1 L Rostfritt Stål Övriga varumärken (silver) zkqgcs1274-Hem & Inredning

Silikomart Classic Silikonform Half Sphere D 4 cm Terracotta

IMK Utensils Pajform 24 cm Grå IMK InMyKitchen - julbak

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Emerio Köksvåg Glas Svart (svart) - köksvågar

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Äppelskalare rostfritt stål 30x10x13 cm Övriga varumärken

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Sagaform Club Ölglas 4-pack Klar - glas

BOXinBAG Kylväska för Boxvin Dala Svart - bar & vintillbehör

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Bialetti Packningsset 3-4 Koppar Aluminium - tillbehör & reservdelar

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Exxent Kastrull 1 L Rostfritt Stål  Övriga varumärken (silver)

Almedahls Mot Strömmen Tablett 30x40 cm Blå Almedahls

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Nuance Fickplunta Rostfritt Stål - bar & vintillbehör

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Breville Smörgåsgrill 2 skivor - grillar

Traditional Wine Rack Vinställ 30 Flaskor Natur - bar & vintillbehör

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Morphy Richards Prism Brödrost Vit - brödrostar
Pennor
Le Creuset Signature Serveringsfat Ovalt 46 cm Volcanic
torsdag 02 maj 2019
Halo Design Rivoli Taklampa 40 cm Svart Krom - taklampor

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Lauren Ralph Lauren Pebbled Leather Bucket Bag Bucket väskor

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Exxent Kastrull 1 L Rostfritt Stål Övriga varumärken (silver) zkqgcs1274-Hem & Inredning

Gense Bestickset Twist 16-delar Rostfritt Stål - Besteick

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.

Smeg Bottle to Go Plast Klar (klar) - tillbehör & reservdelar
Finlayson Leinikki Grillvante Grön rosa (grønn) - grillhandskeZyliss Spiraliser Skalare Vit - köksrödskapPannkaksjärn ø24x2cm Övriga varumärken - stekkärl