Vacuvin Ölkylare Klar bar vintillbehör - & zkqgcs1908-Hem & Inredning

Bestick plast 24-pack Form Living - Besteick

Peugeot Pepparkvarn Paris 18 cm Rödlack - kryddkvarnar

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Rice Latteskedar 6-pack rosa orange - Besteick

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Global NI Kockkniv Olivslipad 16 cm - köksknivar

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Rice Karaff 1 L Blå - termosar kannor & karaffer

Le Creuset 3 Ply Stekpanna Med Beläggning Dia 28 cm Rostfritt Stål

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Rice Skål Vatten Virvel Melamin Blå (blå) - tallrikar & skålar

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Vacuvin Ölkylare Klar - bar & vintillbehör

Rice Matlådor Palm Set om 4 (rosa) - köksförvaring

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Le Creuset Toughened Non-Stick Gryta Med Glaslock 6.0 L Aluminium

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Nuance Fickplunta Svart - bar & vintillbehör

Lékué Hamburgerpress My Burger Röd Lekué - köksrödskap

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

House Doctor Vas Bubble Large Klar - vaser
Pennor
Iittala Kastehelmi Fat 31 5 cm Klar - fat & serveringsskålar
torsdag 02 maj 2019
HAWEEL 10L Ryggsäck Unisex (Svart)

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Marker Block 50 Ark blödningsfritt A3 Winsor & Newton - målarblock för markers

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Vacuvin Ölkylare Klar bar vintillbehör - & zkqgcs1908-Hem & Inredning

Modern House Rix Äppelurkärnare - köksrödskap

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.

Le Creuset Djup Tallrik 18 cm Coastal blå (blå) - tallrikar & skålar
Bloomingville Ljuslykta Glas Diameter 8 5 cm Höjd 8 cm GrönDesign House Stockholm Kockkniv 32 cm - köksknivarJamie Oliver Bakpensel Trä 26 cm - julbak