Jack & Jones JCOPIQUE STRIPE CREW NECK - Stickad sky captain Herrkläder - tröja znchof783-Herrkläder

SIKSILK TAPED CARGO - Shorts - svart Herrkläder

Solid TAPEröd DAD FIT - Jeans Taperöd Fit - light blå Herrkläder

Efter nästan 15 fantastiska år med Baotian i Sverige är det dags att ta farväl. Nu lanserar vi det nya varumärket DRAX, ett modernt varumärke som ligger helt rätt i tiden, med tanke på ökade miljökrav och det stora intresset för elfordon.Springfield ORGANIC STRUCTURE - Skjorta - vit HerrkläderAlpha Industries AGENT - Cargobyxor - svart Herrkläder

Mikael, VD för fordonsgruppen Mipecorp AB

Superdry ACTIVE - Tights - grön Bra att bära bekvämt Träningskläder

Superdry CLASSIC SUPERSTATE - Piké - sport navy Herrkläder

Baotian tillverkar motorcyklar och mopeder i scootermodell. Baotian är Sveriges mest sålda moped sedan 2004. Superdry HERITAGE CLASSIC ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - navy cobalt grit Herrkläder Man kan inte jämföra en Baotian med andra lågpris-scootrar då Baotian har funnits i Sverige sedan 2004 och fabriken i Kina som tillverkar fordonen har över 20 års erfarenhet.

Fabriken i Kina tillverkar ca 400 000 fordon per år. Under årens lopp har vi sett vilka delar som är bra och mindre bra.Superdry orange LABEL - Sweatshirt - dark blå HerrkläderJack & Jones JJIENZO - Shorts - forest night Herrkläder. Delarna vi har varit extra noga med som ska hålla en hög standard och vara av mycket bra kvalitet är förgasare, vevlager, drivrem, däck samt batterier.

Till Baotian så använder vi oss utav däck som kommer ifrån Kenda.Superdry Sport-bh - petrol Bra att bära bekvämt Träningskläder. Vi kontrollerar fordonen under produktionen så allting görs som det ska och att det inte blir några fel med fordonen.

Efter den kontrollerade produktionen av Baotian-scootrarna provkörs fordonen och går igenom en sista kvalitetstest där allting testas.Massimo Dutti IM REGULAR-FIT - Skjorta - light blå Herrkläder Superdry ULTIMATE SNOW ACTION - Snowboardjacka - off-vit rosa Bra att bära bekvämt TräningskläderReservdelar till Baotian finns det massvis av så du slipper jaga reservdelar. Behöver du hjälp att välja så är du välkommen att kontakta oss!

The North Face AMBITION JACKET - Löparjacka - bomber blå Herrkläder

DRAX är frukten av många års erfarenhet. Designade av ledande svenska designers för att fungera optimalt i vårt nordiska klimat. DRAX kommer i sex olika modeller:The North Face FANORAK - Vindjacka - turquoise HerrkläderPier One Skjorta - dark röd Herrkläder. Bensinmotorerna levereras med en nyutvecklad högteknologisk motor som uppfyller de nya tuffa Euro 4-kraven.

Prissatta för att ge en känsla av att du får mer än vad du betalar för. Alla ska ha möjlighet att köpa en riktigt bra moped.

Jack & Jones JCOPIQUE STRIPE CREW NECK - Stickad sky captain Herrkläder - tröja znchof783-Herrkläder

Baotian tillverkar MC-scootrar och EU-moped klass 1 samt EU-moped klass 2 mopeder. Baotian har ett starkt, prisvärt sortimentet vilket har gjort Baotian störst i Sverige på mopeder. Om man räknar i antal sålda mopeder sedan 2004 är Baotian Classic den modell som är såld i flest exemplar.

Delar väljs med omsorg för att passa nordiska förhållanden, vi strävar alltid efter att bygga de bästa mopeder vi kan, därför har vi under åren utvärderat vad som har fungerat och inte, och valt komponenter utifrån detta. Mopeder som används i Sverige utsätts oftare för tuffare förhållanden – variationer i temperatur, vägsalt, grusvägar samt vägar av bristande kvalité. The North Face RAGLAN SIMPLE DOME CREW - Sweatshirt - medium grå heather HerrkläderStance BOYD 4 - Strumpor - svart Herrkläder

The North Face T-shirt med print - light blå Bra att bära bekvämt Träningskläder Du kan även beställa din Baotian moped via vår hemsida och få den levererad till din närmaste återförsäljare som är ansluten som utlämningsställe. Detta ger en ökad trygghet då du vet att din Baotian är monterad av en utbildad mekaniker innan du börjar använda den.

Topman SIDE TAPE - Träningsbyxor - burgundy Herrkläder

Verkstäder knutna till Baotian finns över hela landet. Om du är i behov av hjälp och/eller service finns det ofta en värkstad nära. I verkstäderna kan du även få hjälp med reservdelar och/eller tillbehör till din Baotian.

Umbro SURF CREW - Sweatshirt - oysten mushroom deep surf Träningskläder

Baotian erbjuder modeller för alla – det klassiska utseendet hos Baotian Retro och Baotian Vintage till den sportigare Baotian Diablo. Vi är säkra på att du kommer hitta något du gillar. Vill du ha en moped som är mycket billig i drift och inköp så kanske Baotian Basic inspirerar dig.Björn Borg 3-Pack Shorts - BB Digi Leaf, Peacoat

Vans CLASSIC CREW - Sweatshirt - sunny lime Herrkläder
Marc O'Polo DENIM SHORT SLEEVE - Piké - vit HerrkläderYOURTURN Huvtröja med dragkedja - anthracite HerrkläderSelected Homme SLHTIMES - Trenchcoat - deep depths Herrkläder