Boss Casual Wear J90 Newport Kjolar Ellesse EL APIRO Badkläder

Baum und Pferdgarten DOLORES Ytterkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Gina Tricot FANNY SWEATER - Stickad tröja - prime rosa Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen KIOMI blås - rosa grön Vackra billiga damkläderTwitterMax Mara Leisure MAGMA Byxor och ONLY ONLMARY STRING - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Baum und Pferdgarten NAYSA Byxor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Benetton GABARDINE STRAIGHT - Jeans slim fit - svart Vackra billiga damkläder

Didriksons DAGNY WNS PARKA Ytterkläder

Betty Barclay shirt Ögrönlar

GANT O1. MERINO SILK V NECK CARDIGAN Ögrönlar

Birgitte Herskind Sille Dress Klänningar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Jack Wolfskin RIVERLAND JACKET - Träningsjacka - midnight blå Vackra billiga damkläderMango SARU - Maxiklänning - brun Vackra billiga damkläderNotes du Nord Hero Silk Shirt Ögrönlar och PrettyLittleThing Limegrön kräppad bikini med ögrönl med smala axelband

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Second Female Wonder Outline Tee Ögrönlar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Icepeak LEORA - Softshelljacka - dunkel blå Vackra billiga damkläder

Björn Borg SOLIDS MIRA MEDIUM - Topp - svart beauty Vackra billiga damkläder

Mer produktinformation
 • 100% bomull
 • A-linjeformad design
 • Styla tillsammans med sneakers för en trendig look
 • Boss Athleisure Wear Jisotto Ytterkläder

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  BOSS Business Wear Isolema Ögrönlar

  Jag har redan satt upp plattformen, Libertine Libertine Lynch Ögrönlar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Boss Casual Wear Delaware BC C Jeans

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen New Balance CAPTIVATE CROP BRA - Sport-bh - svart Vackra billiga damkläderPeak Performance W TECH J YtterkläderSAVAGE X FENTY CAMI - Pyjamasögrönl - lavender Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bruun & Stengade BS Jackson Ögrönlar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

River Island Utsmyckat bikiniset i trekantsmodell

Bruuns Bazaar LYNN SIMONE PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Soyaconcept SC SANINA Klänningar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Vero Moda VMANNA DRESS - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitter9Fashion GIGI - T-shirt med print - amaranth Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

By Malene Birger RASIFIOLA Ögrönlar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Puma HOODIE - Luvtröja - skylight Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Selected Homme SLHWADE 3 PACK skor SOCK B Strumpor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Tiger of Sweden OHLSON BoxershortsZizzi MMARRAKESH, 3 4, KNICKERS ShortsBOSS Business Wear Nordan Ytterkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Desigual DENIM ARGOS Jeans.