Puma TRACK PANTS - Träningsbyxor - lipstick röd Bra att bära bekvämt Träningskläder Adidas Performance Sport Hoodie - Huvtröja med dragkedja - svart vit Herrkläder

Edc by Esprit FUN - Skjorta - vit Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Adidas Performance SQUADRA 17 - Träningsshorts - dark blå vit Träningskläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Adidas Performance SQUADRA 17 JERSEY - Teamwear - power röd vit HerrkläderTwitterAdidas Performance SUPERNOVA TANK - Funktionströja - active röd Bra att bära bekvämt Träningskläder och Adidas Performance Sweatshirt - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Element SHORT SLEEVE - T-shirt med print - kale Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Ellesse PRADO TEE - T-shirt med print - anthracite Herrkläder

Adidas Performance Träningsbyxor - svart vit Träningskläder

Esprit BASIC - Stickad tröja - dark grön Herrkläder

Adidas Performance Träningsshorts - powröd vit Herrkläder

Esprit Piké - dark grå Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Adidas Performance T-shirt med print - rawkha HerrkläderALCOTT FELPE - Luvtröja - kaky HerrkläderAlpha Industries BASIC - T-shirt med print - olive Herrkläder och Alpha Industries BASIC SWEATER - Sweatshirt - dark petrol Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Alpha Industries KErosaNE - Shorts - light olive Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

ASICS SHORT - Träningsshorts - illusion blå peacoat Bra att bära bekvämt Träningskläder

Eterna SLIM FIT HAI-KRAGENMIT PATCH - Kostymskjorta - lilac Herrkläder

Falke RUN ERGO - Strumpor - marine Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Farah STEEN SLIM FIT - Skjorta - stellar Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Bellfield WIDE LEG BELTED UTILITY - Shorts - khaki Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Fila PURE HOODY - Luvtröja - tillandsia lila Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Benetton Piké - röd HerrkläderBenetton Tygbyxor - offvit HerrkläderBershka Jeans Skinny Fit - blå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

GANT ORIGINAL BARSTRIPE - T-shirt med print - vit Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

BOSS JELTECH - Regnjacka - svart Träningskläder

GAP JOGGER - Tygbyxor - bracken olive Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par BOSS PASSERBY SLIM FIT - Piké - light pastel grå Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en BOSS Pyjamasbyxor - dark blå Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBOSS TEE - T-shirt - bas - grå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Guess A AP ROCKY - T-shirt med print - vit cyanea Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Carhartt WIP POCKET - T-shirt - bas - pizol Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Cars Jeans DUST - Jeans Skinny Fit - blå dots Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Casall FREE FLEX TANK - Linne - svart Bra att bära bekvämt TräningskläderCELIO NOLINT - Tygbyxor - beige HerrkläderChampion CLASSIC APPLIQUE TEE - T-shirt - bas - light blå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Champion CREWNECK - T-shirt - bas - dark grön Träningskläder.