RIPNDIP Nermcamo Röda kamouflagemönstrade sweatpants Samsøe & Samsøe Nuria o n 10138 Ögrönlar

Sloggi sloggi Zero Feel Hipster EX Trosor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Samsøe & Samsøe Raven dress aop 8325 Klänningar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Samsøe & Samsøe Siff dress 6202 KlänningarTwitterSamsøe & Samsøe SOLLY TEE - T-shirt med print - dark blå Vackra billiga damkläder och Samsøe & Samsøe Susa dress 10839 Klänningar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Soaked in Luxury blås Rosylee Blouse LS - Blå - Dam

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Soaked in Luxury Shorts SL Zoey Larissa - Svart - Dam

SAND 3642 Miliana Klänningar

Soft Rebels Ofelia Wrap Blouse Ögrönlar

SAND 3680 Mikelle Klänningar

Solid Jeansjacka Cool Jacket - Blå - Herr

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen SAND 4880 Denton S. ÖgrönlarSAND 6180 Star SJF Normal Kostymer & kavajerSAND 8126 State N Trim Ögrönlar och Sand Copenhagen Cocktailklänning - svart Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det SAND Suede Touch Burton NS 34 Jeans.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Scotch & Soda Classic garment dyed pique polo Ögrönlar

Solid T-shirt Bim - Grön - Herr

Someday. ZHILIPP FLORAL - blås - dark night Vackra billiga damkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Sons of Owen Skjorta med button down-krage - Blå - Herr

Jag har redan satt upp plattformen, Scotch & Soda Jacquard sweat blazer Ögrönlar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

South Beach Exclusive svart baddräkt med uddkant

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Scotch & Soda PRINTED PANTS WITH STRIPED SIDE TAPE - Tygbyxor - combo Vackra billiga damkläderScotch & Soda Skjorta Poolside Regular Fit - Blå - HerrScotch & Soda T-shirt Classic Garment-Dyed Pique Polo - Röd - Herr och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Spanx HAUTE CONTOUR - Shapewear - very svart Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Seger Sportstrumpa Running Active - Svart - Barn

Spanx UNDIE TECTABLE THONG - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Seidensticker Skjortklänning - vit blå Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Selected Femme MID WAIST - Tygbyxor - dark grå Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSelected Femme SLFALESSA 2 4 SHORT DRESS B Klänningar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Steffen Schraut URBAN SPORTIVE SWEATER - Stickad tröja - champagne Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Selected HOMME Jacka shxGreg Short Jacket - Blå - Herr.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Selected Homme SHDNEWONE MYLOLOGAN1 grå BLAZER NOOS Ytterkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Selected HOMME Skjorta slhSlimnew-Mark - Blå - HerrSelected Homme SLHREGSEL ALLI SHIRT LS B NOOS ÖgrönlarSelected Homme SLHSLIM MYLguldB grå CHECK BLZ B NOOS Kostymer & kavajer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Selected HOMME Tröja shhPark Camp Crew Neck - Svart - Herr.