The vit Brand Glitter svart svarta Skor Online Vans UA Authentic DX vit de vit blåa Skor Online

Lazamani Sandaler svart Mode Dam skor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Vans Ua Authentic Ochre true vit bruna Skor Online
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Vans Ua Classic Slip on (checkerboard) Rumba röd rosa Skor OnlineTwitterVans Ua Classic Slip on California Floral Marshmallow bruna Skor Online och Vans Ua Classic Slip on Mono Canvas Cabernet lila Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Le Temps Des Cerises GABY Platåsandaletter svart Mode Dam skor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Les Tropéziennes par M Belarbi MOKAS Sandaler tan Mode Dam skor

Vans UA SK8 Hi 46 MTE DX (MTE) Glazed Ginger Flannel bruna Skor Online

Lloyd GENF Snörskor bottle blå Populära herrskor

Vans UA SK8 Hi MTE (MTE) Pat Moore Grape Leaf lila Skor Online

Lost Ink CATE SLINGBACK KITTEN HEEL COURT skor Pumps multiFärg Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Vans UA Style 23 V 2 Tone Metallic Mahogany rosa röda Skor OnlineVero Moda Ane skor Peach Whip rosa Skor OnlineVero Moda Vmgloria Elise Boot svart svarta Skor Online och Via Vai Syd gråa Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Vibram Fivefingers V Trail Tapestry blå blåa Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Viking Gyda gul gula Skor Online

Lost Ink Wide Fit WIDE FIT DOUBLE PLATFORM SLIP ON Slip ins svart Mode Dam skor

Luhta MAINIO skor beige Mode Dam skor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Madden Girl CYBELL Espadrillos nude Mode Dam skor

Jag har redan satt upp plattformen, Viking Impulse GTX W svart grå svarta Skor Online, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Mammut HUECO LOW MEN Hikingskor bark Populära herrskor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Viking Jolly gul gula Skor OnlineViking Maverick Fuchsia Coral lila Skor OnlineViking Noble röd röda Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Marc O'Polo Slip ins svart Mode Dam skor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Wildflower Adelle svart svarta Skor Online

Marco Tozzi Pumps svart Mode Dam skor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Wildflower Brisk svart gråa Skor Online 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Wildflower Crazy guld by Kenza lila Skor Online 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterWildflower Fleki svart svarta Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Merrell Känga Tremblant vattentät i skinn Brun Dam

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Wrangler Brava Chan Canvas Tropical Taupe bruna Skor Online.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Wrangler Icon Board Off vit vita Skor Online och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Xti 27703 Taupe bruna Skor OnlineXti 30563 Nude lila Skor OnlineXti 35009 Jeans turkosa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Xti 46696 Camel bruna Skor Online.