Silikomart Design 3D Silikonform Girödondo D 25.2 cm Ljusgrå Orrefors Difference Water Glas 32 cl Klar - glas

Servetter Elegant Guld 20-pack Talking Tables - servetter

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Pillivuyt Cher Stekpanna Non-Stick 24 cm Vit (hvit) - stekkärl
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen T & G Förvaringsbox med Tavla och Handtag Acaciaträ T&GTwitterOrrefors Difference Rich Vinglas 65 cl Klar (klar) - glas och Eva Trio Stekpanna Dia 24 cm RS Induction - stekkärl

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Soft Lites Nattlampa Marshall Paw Patrol - barnlampor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Kylväska Flamingo Lauren Billingham Puckator - utetextil

Nicolas Vahé Stekset 4-delar - köksknivar

Almedahls Persons Kryddskåp Tablett 30x40 Almedahls - bordstabletter

Gastromax Kakmått Gran 20 cm Rostfritt Stål - julbak

Gripsholm Löpare Tvättat Lin 35x120 cm (vit ljusgrå + 4 andra färger)

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Pillivuyt Plissé Skål 25 cm Vit - fat & serveringsskålarBroste Nordic Sea Pastatallrik D 29 cm Blå Broste CopenhagenGlobal NI Trancherkniv Olivslipad 21 cm - köksknivar och Gefu Kaffetratt Porslin Vit - köksrödskap

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Holmegaard Scala Förvaringsburk 2 L Klar - köksförvaring.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Broste Nordic Coal Fat 12.5x35x2.5 cm Mörk Grå Broste Copenhagen

Påfågel Prydnad Skål - prydnadssaker

Go Glow Tilt Torch Spiderman - barnlampor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Bloomingville Kudde Bomull 50 x 50 cm Multifärgad - prydnadskuddar

Jag har redan satt upp plattformen, Iittala Kastehelmi Burk 11 6 x 11 4 cm Ökensand - köksförvaring, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Kårby Organics Birch & Juniper - Original Candle - doftljus & doftpinnar

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Morphy Richards Brödrost Evoke 4 Skivor Vit (hvit) - brödrostarA Simple Mess Werna Förvaringsburkar 3-delar Multi - köksförvaringsvart+blåm 3-i-1 Matlåda Rostfritt stål Blå - köksförvaring och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Linum Loom Matta 100% Bomull 70 x 110 cm Granite grå - vardagsrumsmattor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Fiskars Essential Potatisskalare Fast Blad 6 cm Svart - köksrödskap

Ib Laursen ALTUM Handtvål H 18 cm D 7 5 cm rosa IB Laursen

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Wüsthof Ikon Kockkniv 16 cm Trä - köksknivar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Fiskars Hackman Hard Face NOH Traktörpanna 26 cm - stekkärl 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterEva Trio Gryta Keramisk 2.2 L Rostfritt Stål (silver) - kastruller & grytor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Esprit Casy Badrock 116 122 Cayenne rosa - badrockar & morgonrockar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Sagaform Serveringssked Rostfri (silver) - köksrödskap.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Sthål Fat D 34 cm Vit (hvit) - fat & serveringsskålar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Rörstrand Swedish Grace Tefat Snö - tallrikar & skålarGerbera Algarve Assiett Dia 18 cm (tryffel turkos + 3 andra färger)Rörstrand Swedish Grace Serveringsskål 1 7 l Snö - fat & serveringsskålar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Stelton Brödkorg Embrace Chalk - köksförvaring.