Puma TRACK PANT - - asphalt puma puma vit Träningskläder Träningsbyxor svart provfg1787-Träningskläder

Alpha Industries BASIC - T-shirt med print - lapies blå flame orange Herrkläder

Alpha Industries BASIC SWEATER - Sweatshirt - svart Herrkläder

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Alpha Industries Luvtröja - dark petrol Herrkläder

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Alpha Industries TWIN STRIPE - Piké - svart Herrkläder

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Antony Morato SPORT PLAQUETTE - Piké - svart Herrkläder

Armani Exchange Träningsbyxor - svart Herrkläder

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

ASICS ICON - Funktionströja - performance svart Herrkläder

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Puma TRACK PANT - Träningsbyxor - asphalt puma svart puma vit Träningskläder

ASICS SEAMLESS TEXTURE - T-shirt med print - classic röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Benetton T-shirt med print - svart Herrkläder

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Bershka Bomberjacka - vit mottled dark blå Herrkläder

Bershka Kofta - svart Herrkläder

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Adidas Performance SUPERNOVA SHORT - Träningsshorts - khaki Herrkläder
Pennor
Bershka Shorts - dark blå Herrkläder
torsdag 02 maj 2019
Adidas Performance Surfshorts - dark blå Herrkläder

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Adidas Performance TANK - Linne - prism rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Puma TRACK PANT - - asphalt puma puma vit Träningskläder Träningsbyxor svart provfg1787-Träningskläder

Billabong rödATED TEE - T-shirt med print - aqua blå Herrkläder

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.

Björn Borg SUMMER TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder
Adidas Performance Träningsshorts - medium grå heather HerrkläderBOSS KILLIFISH - Surfshorts - svart HerrkläderAdidas Performance T-shirt med print - rosa svart Herrkläder