Richards Brödrost Evoke 2 Skivor Svart (svart) - brödrostar Morphy prbgxn3649-Hem & Inredning

Broste Copenhagen Stig Matta Viscose Bomull D 140 cm Castlerock

Watt & Veke Henry Vägglampa Svart (svart) - vägglampor

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Campingset Paw Patrol - barnmöbler

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Essenza Home Suave Kudde Bomullssammet 30 x 50 cm (grå ljusgrå + 3 andra färger)

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Umage Aluvia Lampa Mini 40 x 30 cm Anthracite (grå) - lampskärmar

House Doctor Vas Knots Höjd 16cm - vaser

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

ERNST Förkläde 80x70 cm Natur (natur) - kökshanddukar

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Morphy Richards Brödrost Evoke 2 Skivor Svart (svart) - brödrostar

Nordal Venus Matta Bomull 200x290 cm Dusty grå - vardagsrumsmattor

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Marc O'Polo Miro Morgonrock 100% Bomull L Marin (mörkblå)

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
SANDSTEN Golvlampa SMARHOLMEN 42 x 25 4 x 147 cm Guld - golvlampor

Wow Poster 30x40 cm Wonderwall - posters & väggdekoration

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Globen Lighting Zebra Bordslampa D10 B18 H48 1xE14 40W Svart Globen Lighting AB
Pennor
Gripsholm Täcke Nelson Medium KingStorlek 240x220 cm - täcken
torsdag 02 maj 2019
Marc O'Polo Zarr Pläd Fleece 150x200 cm (grå & mörkblå)

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Skrivbord Star vit Kids Concept - barnmöbler

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Richards Brödrost Evoke 2 Skivor Svart (svart) - brödrostar Morphy prbgxn3649-Hem & Inredning

RevaHome Morgonrock BELLFLOWER Morning Mist 100% ekologisk bomullsvoile S M lila Reva Home AB

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.

Kudde Elephant on ball Mini OYOY - barnplädar & kuddar
Watt&Veke Lola Lampskärm D 33 cm H 22 cm blå Watt & VekeServetter stl. 33x33 cm sand 20st. Happy Moments - servetterBroste Eco Stearin Ljus 15 cm Fawn Broste Copenhagen - ljus