Newline 4 Way Stretch Drop Zone Pants Sweatpants svart prixho4891-Damkläder

Peak Performance LAIRD DENJ Ögrönlar

Peak Performance NOLAN J Ytterkläder

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Peak Performance TEDDY SH J Ytterkläder

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Peak Performance W FAV H LS Ögrönlar

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Peak Performance W SUPIMAT Ögrönlar

Peak Performance X5 940 PA Ytterkläder

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Persona by Marina Rinaldi ABISSALE Ögrönlar

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Newline svart 4 Way Stretch Drop Zone Pants Sweatpants

Persona by Marina Rinaldi OPALE Klänningar

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Pieces PCDELLY - Stickad tröja - cogrön grön Vackra billiga damkläder Part Two Lydia SH Ögrönlar

Pieszak Ammeli MW skirt Kjolar

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Pieszak lila shirt Ögrönlar

Plaîn Josh 937 Byxor

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Part Two Mavanda DR Klänningar
Pennor
Please Jeans J JOG COLOUR Sweatpants
torsdag 02 maj 2019
Part Two Misty OTW Ytterkläder

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Part Two Olga PA Byxor Part Two PEACE - Skjorta - granite grön Vackra billiga damkläder

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Skrivet av Mikael Green

Newline 4 Way Stretch Drop Zone Pants Sweatpants svart prixho4891-Damkläder

Polo Ralph Lauren COTTON LINEN TWILL FARRELL WS Ögrönlar

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.

Polo Ralph Lauren LT WT RUSTIC U JER SSL KNT Ögrönlar
Peak Performance ALICE J YtterkläderPOSTYR POSJOAN KNIT ÖgrönlarPeak Performance COASTAL.J Ytterkläder