JDY OFFSHOULDER - blås - Vackra billiga damkläder JDYFAMOUS svart qwpsvs3491-Fashion Kläder

La rödoute Collections Prickig, halvlång klänning med knäppning - Svart - Dam

La rödoute Collections Rak midikjol - orange - Dam

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

La rödoute Collections Rak, kort klänning med trekvartslång ärm - Blå - Dam

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

La rödoute Collections Randigt linne med smala axelband - Svart - Dam

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

La rödoute Collections Skjorta med grafiskt mönster och lång ärm - Blå - Dam

La rödoute Collections Spetsblås med rund halsringning och kort ärm - rosa - Dam

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

La rödoute Collections Topp i linne med rund halsringning - Blå - Dam

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

JDY JDYFAMOUS OFFSHOULDER - blås - svart Vackra billiga damkläder

La rödoute Collections Tröja - Blå - Dam

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

La rödoute Grovstickad tröja i bomull med V-ringning - Grön - Dam

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
La rödoute Mc-jacka i skinn - Brun - Dam

La rödoute Spetstopp med ribbad hals - Röd - Dam

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

La rödoute Collections Jacka - rosa - Dam
Pennor
Lacoste Authentics 3-pack vävda boxershorts
torsdag 02 maj 2019
La rödoute Collections Jeansshorts med slag - Vit - Dam

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
La rödoute Collections Kofta med genombrutet mönster, rund halsringning och lång ärm - Blå - Dam

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

JDY OFFSHOULDER - blås - Vackra billiga damkläder JDYFAMOUS svart qwpsvs3491-Fashion Kläder

Lacoste L VE X Opening Ceremony Vit ormskinnsmönstrad t-shirt med logga på ryggen

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.

Lacoste T-shirt - bas - rosa Vackra billiga damkläder
La rödoute Collections Linne med V-ringning - Blå - DamLauren Ralph Lauren Brooch One Shoulder Gown KlänningarLa rödoute Collections Mönstrad byxkjol med hög midja - Multi - Dam