New skor dark currant Populära herrskor Balance MSX90 qagqtn4053-Mäns Skor

New Balance MSX90 skor dark currant Populära herrskor
Reebok CROSSFIT NANO 8.0 Gym & träningskor svart alloy gum Mode Dam skor
Reebok REAGO PULSE Gym & träningskor svart, nude Populära herrskor
Reef SPRING tåsandaler dusty coral Mode Dam skor

Replay RANDWIK Slip ins svart Populära herrskor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

svartE LINE STONE Sportiga snörskor svart olive Populära herrskor
River Island Bruna flip flops i läder

River Island Transparenta gelsandaler med stenutsmyckning

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Nude of Scandinavia POLLY Högklackade skor, Oasis Svarta barely there sandaler med klack, Oasis FORMAL SLIDER Slip ins multiFärg Mode Dam skor

Roxy TAHITI tåsandaler light blå Mode Dam skor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Office Hallie Svarta platta sandaler i mocka, HR, Office Lucky Svarta platta espadriller i läder

Royal RepubliQ PRIME CREPE CHELSEA SUEDE Stövlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Office Glude Derbyskor i svart läder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Rubi skor by Cotton On REX OVER SLIDE Slip ins svart Mode Dam skor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

S.Oliver Slip ins old rosa Mode Dam skor

Läs mer

Ämnen: Office SEAWEED tåsandaler svart Mode Dam skor, kompetensbaserad rekrytering, Onitsuka Tiger BASKETBALL Höga skor cream Mode Dam skor, rekryteringsprocess

Salomon Kängor hikingskor OUTline Mid GTX® Svart Herr

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Sam Edelman HARTLEY Stövlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

ONLY skor ONLAMELIA HEELED CAP Sandaletter röd Mode Dam skor

Ämnen: ONLY skor ONLMARGIT SPLIT TOE SANDAL tåsandaler svart Mode Dam skor, kompetensförsörjning

Saucony Jazz Original Svarta skor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Palladium vit Hi skor

Ämnen: Palladium PALLABROUSE BAGGY Ankelboots titanium rise Mode Dam skor, Palladium Pampa Hi Men Stövlar & Kängor

Sebago Byron Suede Business

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

PARFOIS tåsandaler navy Mode Dam skor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Selected Homme Ökenkängor i skinn

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Pepe Jeans BROMPTON skor vit Mode Dam skor
Shepherd MATHILDA Tofflor & inneskor svart Mode Dam skor

skor The Bear KIM STUDS Sandaler

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Simmi London Spetsiga ankelboots i ormskinnsimitation

Skechers D'Lite grova skor med 3.0 överlager i vitt och blått

Skechers skor Ultra Flex First Take Blå Dam

Skechers kvinnor guldie skor

Se alla
Sneaky Steve skor Zid Grön Herr
Reebok Classic CL NYLON skor vit light grå Populära herrskorSteve Madden Sandal Salute Flat Sandals Svart DamReebok Classic Princess skor Vit Dam