Maidenform Shapingklänning Take Inches Off - Svart - Dam qajuki5295-Damkläder

Maidenform Shapingklänning Take Inches Off - Svart - Dam
Nanso Ladies dress, Kaiku Klänningar
Nanso Topp Lumo - Natur - Dam
Native North HOODED WINDBRAKER JACKET Ytterkläder

Neon rosa Plus Somriga kritstecksrandiga byxor med vida ben och skärp

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Masai ELTA BASIC - Linne - svart Vackra billiga damkläder
New Balance svart t-shirt med logga MT83530_BK

New Look Blåtvättade skinny jeans

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Masai KALLO - blås - svart Vackra billiga damkläder, Masai Nasli dress Ögrönlar, Masai Patla shorts Shorts

New Look Neongul ormskinnsmönstrad bikiniögrönl

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Massimo Dutti join life - Jeans slim fit - svart Vackra billiga damkläder, HR, Massimo Dutti Kofta - vit Vackra billiga damkläder

New Look Småmönstrad playsuit

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Massimo Dutti Stickad tröja - rosa Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

New Look T-shirt i overStorlek-modell med grönikala ränder och LA-tryck

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

New Look BLISS STRAP COWL CAMI - Linne - nude Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Mavi LINDY - Jeans slim fit - ink distressed glam Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Max & Co. DARIA Ögrönlar, rekryteringsprocess

New Look ELLA - Sweatshirt - dark burgundy Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

New Look Maternity MATERNITY LAYER NURSING - Fodralklänning - navy Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Max Mara Leisure ERMES Kjolar

Ämnen: Max Mara Leisure VACILLO Sweatpants, kompetensförsörjning

New Look Plus Svart jumper

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Maya rosa midiklänning i tyll med smala axelband och kontrasterande utsmyckat liv

Ämnen: Maya Plus Persikofärgad maxiklänning för brudtärna med v-ringning och paljettutsmyckning, Maze INDIANA - Skinnjacka - svart Vackra billiga damkläder

Nicce - svart sweatshirt med färgblock

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Mennace overStorlek huvtröja i fleece

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Nike Heritage orange t-shirt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Minimum T-shirt Delta 0222 - Vit - Herr
Nike Vit långärmad t-shirt

Nike Performance CROP - Tights - dusty peach rosa guld laser fuchsia Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Nike Performance HYPERFLORA MILER TANK - Funktionströja - gunsmoke htr rosa rise Vackra billiga damkläder

Nike Performance TANK LOOSE - Funktionströja - rosa guld svart Vackra billiga damkläder

Nike Sportswear AIR - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Nike Swimming Kakifärgade kamoflagemönstrade shorts NESS9424-211

Se alla
Nly by Nelly INSERT GOWN - Festklänning - röd Vackra billiga damkläder
Munthe Topp Tirol - Svart - DamNoisy May NMMAYDEN 2 4 DRESS - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläderNAF NAF Skinnjacka - rosa pivoine Vackra billiga damkläder