Hero Squad Fire Brigade Box-8 In 1  Clics  SunnyToys - klossar & byggleksaker

Hero Squad Fire Brigade Box-8 In Clics SunnyToys - klossar & byggleksaker 1 sqvhie1340-Leksaker

Att vara mamma kan vara tufft, särskilt om du saknar tillgång till mat, rent vatten eller möjlighet att skydda ditt barn mot farliga sjukdomar. Hylla en mamma i din närhet på söndag med ett Morsdagpaket som räddar barns liv. Handla i UNICEFs gåvoshop, du får fina gåvobevis att ge bort i present.

Det är oacceptabelt. Därför levererar UNICEF livräddande produkter som vaccin, näring och vatten, och ser till att mammor och bebisar får bra vård både före och efter förlossningen. Men, för att kunna rädda alla barn behövs mer hjälp.

Köp ett Morsdagpaket som ger mammor världen över möjlighet att skydda sina barn under den första viktiga tiden i bebisens liv. Det är den finaste gåvan en mamma kan få.

Hitta presenten här

Toddler doll 35 cm Cinderella Jakks Pacific Disney - dockor & tillbehör

Just nu kämpar miljontals mammor i Jemen för sina barns liv. Trots stora insatser med att vaccinera barn, ge dem näring och rent vatten, så dör ett barn var tionde minut i landet. Med din hjälp kan vi se till att fler mammor får se sina barn växa upp.

LIVRÄDDANDE MORS DAG-PRESENTER

Blindspot Hidden Biases of Good People - Mahzarin R. Banaji Anthony G. grönwald - böcker (9780553804645) Bokhandel Fritidsskepparen navigation och sjömanskap för Förar- och Kustskepparintyget - Sten Ramberg Bengt Utterström - böcker (9789113075617) Bokhandel

Tusentals barn till IS-anhängare lever under svåra förhållanden i Syrien och Irak. UNICEFs högsta chef Henrietta Fore uppmanar nu samtliga medlemsländer att ta sitt fulla ansvar för barnen och ge dem det stöd och skydd de har rätt till. Det innefattar åtgärder för att återföra barnen till sina hemländer.

Tusentals barn till utländska IS-anhängare lever fortfarande under svåra förhållanden i bland annat Syrien och Irak. Barnen på bilden har inget med innehållet i artikeln att göra. Foto: © UNICEF/ Modola

Handbok för superhjältar. Röda masken - Elias Våhlund Agnes Våhlund - böcker (9789129701395) Bokhandel

UNICEF uppmanar nu samtliga medlemsländer att ta sitt fulla ansvar för sina medborgare och, i enlighet med barnkonventionen, skydda alla barn under 18 år. Det gäller barn med koppling till väpnade grupper oavsett om de befinner sig i sitt hemland eller utomlands.

UNICEF uppmanar särskilt medlemsländerna att:


• Förse barn som är medborgare i landet med giltiga identitetshandlingar
• Förhindra att barnen är eller blir statslösa
• Stötta barnen i ett säkert, värdigt och frivilligt återvändande till sina hemländer
• Säkerställa att frihetsberövande av ett barn ska ske i enlighet med lag och endast får användas som en sista utväg och för kortast lämpliga tid
• Försäkra sig om att internationellt erkända riktlinjer om en rättssäker process efterlevs för de barn som är straffmyndiga och misstänkta för brott.

silvervägen - Stina Jackson - böcker (9789100180379) Bokhandel

Tusentals barn till utländska IS-anhängare lever dock fortfarande under svåra förhållanden i bland annat Syrien och Irak, utan möjlighet att ta sig därifrån. UNICEF tror att det internationella samfundet kan göra betydligt mycket mer än vad som redan gjorts för att skydda dem.

Att leva ett liv inte vinna ett krig om acceptans - Anna Kåver - böcker (9789127026827) Bokhandel

Egon - hälften alien - Per Simonsson Stefan Roos - böcker (9789188279767) Bokhandel

Hero Squad Fire Brigade Box-8 In Clics SunnyToys - klossar & byggleksaker 1 sqvhie1340-Leksaker

Det är de allra mest utsatta barnen som söker asyl i Sverige som drabbas hårdast av den tillfälliga utlänningslagen. Lagen som in­fördes 2015 förlängs nu i väntan på att en permanent migrationslag ska tas fram. UNICEF Sverige varnar för att den kommande nya lagen kan innebära fortsatt kraftiga försämringar för de barn som är i mest behov av skydd.

Barn som tvingas välja bort en förälder Föräldraalienation i Sverige fakta rättsregler erfarenheter - Anna Lytsy Christina Bergenstein - böcker (9789139021131) Bokhandel

Länge fanns de humanitära skälen som ett komplement i svensk lag, för att skydda de mest utsatta bland de asylsökande. Barn har kunnat beviljas uppehållstillstånd på grund av så kallade särskilt ömmande omständig­heter.

Yinyoga mindre stress och en friskare kropp - Johanna Wickström - böcker (9789113090412) Bokhandel

Regeringen ska nu tillsammans med stödpartierna besluta om hur den permanenta migrationspolitiken, som ska gälla efter 2021, ska se ut. En ny humanitär skyddsgrund ska tas fram, men hur den ska utformas är inte klart. Vi har med oro sett hur de humanitära skälen har begränsats, och vi är fortsatt mycket oroade över att barns särskilda behov av skydd inte kommer att säkerställas i den nya permanenta migrationslagstiftningen.

Sömngåtan den nya forskningen om sömn och drömmar - Matthew Walker - böcker (9789177750277) Bokhandel

Vi ser tydligt att det har utvecklats en allt hårdare praxis i Migrations­verkets bedömningar och i domstolarna. Statistik från Migrationsverket från åren 2013­–2015 visar att av de barn som beviljades uppehållstillstånd fick cirka 10 procent det på grund av särskilt ömmande omständigheter. År 2018 var motsvarande siffra 3,4 procent och hittills i år rör det sig om cirka 1 procent.

Dfma a Complete Guide - 2019 Edition - Gerardus Blokdyk - böcker (9780655515487) Bokhandel

Om Sverige vill vara ett land som lever upp till att främja en human flyktingpolitik måste de mest utsatta barnen skyddas. Vi anser därför att särskilt ömmande omständigheter för barn ska återinföras som en humanitär skyddsgrund och bli en del av den framtida migrations­lagstiftningen. Allt annat vore ett svek mot de mest utsatta barnen.

Arkitektens handbok 2019 - Anders Bodin Jacob Hidemark Sven Nyström Martin Stintzing - böcker (9789144130972) Bokhandel
U-TAB Registerflikar till Sveriges Rikes Lag - - böcker (9789186663025) Bokhandel

Varje dag dör 7 000 bebisar världen över, på grund av orsaker som går att förebygga. Barnen dör av infektioner, för tidig födsel eller av komplikationer vid förlossningen. Men med enkla medel och praktiska lösningar är det möjligt att rädda de här barnen.

Eman, en månad, får livsviktigt vaccin på en UNICEF-stödd hälsoklinik i Jordanien.

Saltad nota om matfusket - från gatukök till gourmetkrog - Mats-Eric Nilsson - böcker (9789174411713) Bokhandel

Ayman är elva dagar och har precis fått vaccin på en UNICEF-stödd hälsoklinik i flyktinglägret Azraq i Jordanien. Varje vecka föds 35 barn i flyktinglägret. Den första tiden i barnets liv är den mest kritiska, men med hjälp av vaccin skyddas Ayman och andra bebisar mot de livsfarliga sjukdomarna.

The High Performance Planner - Brendon Burchard - böcker (9781401957360) Bokhandel

Hitta presenten här

Vad gör UNICEF?

Compassionate Action - CHATRAL RINPOCHE - böcker (9781559392716) Bokhandel

Vi levererar också livräddande produkter och ser bland annat till att det finns rent vatten i katastrofer, där det är extra svårt för barn att få en bra start i livet.

Ge en mamma i din närhet en gåva som räddar barns liv. Beställ senast tisdag 21 maj för att hinna få tryckta gåvobevis med posten.

LIVRÄDDANDE MORS DAG-PRESENTER

Konsten i vinets värld - Totte Wiberg - böcker (9789188439345) Bokhandel
Leopard - Hilary Alexander - böcker (9781786273246) Bokhandel

Hero Squad Fire Brigade Box-8 In Clics SunnyToys - klossar & byggleksaker 1 sqvhie1340-Leksaker

Tre män i en båt - Jerome K. Jerome - böcker (9789177016359) Bokhandel

Jenny Strömstedt och Daniel Norberg leder tillsammans med Minibossen Maja ”Världens viktigaste kväll – och roligaste”. Foto: © UNICEF/Dahlstrand

Programledarna Jenny Strömstedt och Daniel Norberg guidar dig genom en kväll fylld med humor, värme och allvar. Reprisen börjar klockan 16:00 – missa inte det! Du kan också Willa docka Boxy Girls Proxy - dockor & tillbehör.

Om du inte redan är Världsförälder, bli det idag. Du skänker pengar varje månad som hjälper till att rädda barn varje dag, året om.

Grävmaskin 35 cm Gul Volvo - leksaksbilar & fordon

The Biology of Belief Unleashing the Power of Consciousness Matter & Miracles - Bruce H. Lipton - böcker (9781401952471) Bokhandel

Till alla er som blev Världsföräldrar under ”Världens viktigaste kväll – och roligaste” den 1 maj – glöm inte att skicka in det blå kuvertet till UNICEF. Det är först då du blir Världsförälder och börjar rädda barns liv. Tack!

Träna och starta på prov i viltspår - Terese Brandwold - böcker (9789198297225) Bokhandel

An Asperger Marriage - Gisela Slater-Walker - böcker (9781843100171) Bokhandel

Det blå kuvertet kommer att skickas hem till dig. Fyll i den medföljande talongen och skicka in den till UNICEF så snart du kan.

Om du har BankID kan du göra din anmälan nu direkt. Klicka här och följ instruktionerna:

BLI VÄRLDSFÖRÄLDER VIA BANK ID

Tillsammans kan vi göra att fler barn får den barndom de har rätt till. Stort tack för att du valt att bli Världsförälder!

Hero Squad Fire Brigade Box-8 In Clics SunnyToys - klossar & byggleksaker 1 sqvhie1340-Leksaker

UNICEF arbetar varje dag, året om, för att alla barn i hela världen ska få allt som de har rätt till. Men vi behöver bli fler som kämpar för barnen. Därför sänder vi "Världens viktigaste kväll - och roligaste", ikväll klockan 20.00 i TV4. Programledarna Daniel Norberg och Jenny Strömstedt är taggade, är du?

Se mer av Daniel, Jenny och paret Mandelmanns plus mycket annat i ”Världens viktigaste kväll – och roligaste”. Slå på TV4 ikväll 20.00!

Det blir en kväll fylld av humor och allvar, där du bland annat får följa med på flera reportageresor världen över och se hur UNICEF arbetar för alla barn. Missa inte det!

Bli Världsförälder redan nu. Då ger du pengar varje månad och är med och kämpar för alla barn – varje dag, året om:

BLI VÄRLDSFÖRÄLDER

Historiebok för barn från Gustav Vasa till Gustav III - Birgitta Ahlberg - böcker (9789188533111) Bokhandel
Lita på din tonåring om tröds och tillit - Ingegerd Gavelin - böcker (9789174654783) Bokhandel
Los Angeles - - böcker (9783899556803) Bokhandel Undan frostpiskan Flickan från fjällbyn - Bernhard Nordh - böcker (9789176991220) Bokhandel

Onsdagen den 1 maj kl. 20.00 är det återigen dags för UNICEFs årliga tv-gala "Världens viktigaste kväll – och roligaste" i TV4. Programledarparet Jenny Strömstedt och Daniel Norberg guidar oss genom en kväll av gripande reseberättelser, storslagen musikunderhållning och mycket humor.

Pride and Prejudice - - pocket (9780141439518) Bokhandel

Kvällen blandar allvar med humor och målet är att inspirera så många som möjligt att bli Världsföräldrar, alltså månadsgivare, och tillsammans vara med och förändra barns liv.

Sju dagar kvar att leva en berättelse om brödt och dödsstraff - Carina Bergfeldt - pocket (9789113093710) Bokhandel

Programledaren Kristin Kaspersen har rest till Bangladesh för att besöka ett av världens största flyktingläger i Cox´s Bazar. Nära en miljon rohingyer har flytt dit från Myanmar (Burma), varav hälften är barn. Och artisten Loreen har åkt till Sierra Leone och träffat barn som får vård för allvarlig undernäring.

För musiken under kvällen står bland andra Laleh, Peter Jöback, Måns Zelmerlöw och Ane Brun tillsammans med Isak Danielson. Också humorstjärnorna i Mumbo Jumbo samt Sissela Kyle och Lotta Tejle sluter upp i kampen för barn över hela världen och bjuder på underhållande komik.

”Världens viktigaste kväll – och roligaste” sänds direkt från Cirkus i Stockholm den 1 maj klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play. Missa inte det!

BLI VÄRLDSFÖRÄLDER NU

Hollow - Agatha Christie - pocket (9780008129583) Bokhandel
Stort familjekök Playmobil City Life (9269) - playmobilManaging Histamine Intolerance The Ultimate Guide on How to Effectively Deal with Histamine Food Intolerance and Seasickness Using Low Histamine Die - Maggie Sanders - böcker (9781797852089) BokhandelSoundboard Minions - interaktiva leksaker