1 1 22417 229 Pearl gråa Skor Online Tamaris 22 pvkmft1253-Damskor

Tamaris 1 1 22417 22 229 Pearl gråa Skor Online
Xti 48862 Nude beige Skor Online
Kurt Geiger London Delilah Platta lädersandaler med tåögla
Kurt Geiger London SABA Högklackade skor

Lacoste Europa Vita skor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Tretorn Kuling Neoprene svart vit svarta Skor Online
Lacoste FIT SOCK Slip ins vit Populära herrskor

Lacoste skor LA PIQUE 119 1 CFA skor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Tretorn rödo Vinter 2.0 svart gråa Skor Online, Tretorn Sticky dots lila blåa Skor Online, Tretorn Tornevik Low 060 grön gröna Skor Online

Lauren Ralph Lauren Hollie Espadrille Espadriller

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Twist & Tango Cologne Slingbacks rosa rosa Skor Online, HR, Twist & Tango Modena Slip in svart svarta Skor Online

Lazamani Tofflor & inneskor fuxia Mode Dam skor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

U.S. Polo Assn Amadeus 6 Dark Beige beige Skor Online

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Les Tropéziennes par M Belarbi HILATRESS tåsandaler miel corai Mode Dam skor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Lloyd MADOC Eleganta snörskor svart Populära herrskor

Läs mer

Ämnen: Ulle Original Heritage blå blåa Skor Online, kompetensbaserad rekrytering, Ulle Ulle Mohair grå gråa Skor Online, rekryteringsprocess

Lost Ink MILO CHUNKY FLATFORM skor svart Mode Dam skor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Lowa RENEGADE GTX MID Hikingskor stein espresso Populära herrskor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Unisa Kun svart svarta Skor Online

Ämnen: Unisa Neval Ebano gråa Skor Online, kompetensförsörjning

Madden Girl CYBELL Espadrillos nude Mode Dam skor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

United Nude Fold Lite Lo svart svarta Skor Online

Ämnen: United Nude Jacky Mid svart gråa Skor Online, V Ave skor Repair Plate skor svart svarta Skor Online

Marc O'Polo Espadrillos vit Mode Dam skor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Vagabond Aya 4111 008 19 Fossil bruna Skor Online

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Marco Tozzi Cowboy Bikerstövletter light grå Mode Dam skor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Vagabond Cathy 4035 350 20 svart svarta Skor Online
Marco Tozzi tåsandaler rosa Mode Dam skor

Merrell Löparskor Antora GTX Svart Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Minnetonka KILTY Mockasiner dusty brun Mode Dam skor

Mint&berry Snörpumps beige Mode Dam skor

Miss Selfridge HONEY Sandaletter brun Mode Dam skor

Monki Exclusive Ormskinnsmönstrad platt sandal med smala remmar

Se alla
Mtng KONG Stövlar med kilklack karma tan Mode Dam skor
Xti 25923 rosa Skor OnlineNew Balance CM997HCP skorXti 30681 svart svarta Skor Online